Siònia

Diuen les velles llegendes que a l’antiga i misteriosa terra anomenada Siònia totes les herbes, arbres i pedres contenien propietats curatives. Hi ha qui diu que la música conté virtuts remeires i estan convençuts que és capaç de vèncer molts dels mals que conviuen en el nostre món. Els avantpassats dels membres d’aquesta banda Barcelonina provenen d’aquesta antiga terra i és per això que els que han tingut l’oportunitat d’escoltar i veure el seu directe ja no han tornat a ser els mateixos.

Siònia_

Una gran dosi de melodies amb influències pop, mitja dotzena d’unces de ritmes més actuals com ara el rock, el funk o el hip hop, estructures harmòniques provinents del jazz, un bon grapat d’atmosferes electròniques, un parell de cullerades de “groove” psicodèlic i dos quilos i mig de cinema mut, conformen la poció màgica utilitzada per aquest quartet. Un viatge on cinema i música es fusionen per oferir una experiència sensorial completa. I és que pot ser no seran capaços d’aplicar el remei que guareixen tots els mals d’aquest món però si més no, els que tinguin l’oportunitat de gaudir del seu espectacle, notaran com a poc a poc tots els mals de les seves ànimes aniran desapareixen. Tota una experiència, no us ho podeu perdre.

Brandada Manyaga és el nom del primer disc autoeditat per Siònia. El podeu escoltar i descarregar a https://sionia.bandcamp.com/

One thought on “Siònia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *